Weekendplaner: c-vitaminer, shopping og søvn

… og i høj grad også lektier.

Tulipaner på kommode

Som tidligere nævnt er jeg gået hen og blevet småsyg. Ikke nok til at udeblive fra skole, men for meget til at kunne klare fire timer til Silkeborg og fire timer tilbage.

Derfor har jeg desværre måtte opgive en aften med søde piger derhjemme (i Jylland), men til gengæld betyder det, at jeg har tid til at koble fuldstændig af!

Et par ting jeg håber at få tid og overskud til i løbet af weekenden:

Tage på marked
Loppemarked eller madmarked – you name it. Der er altså bare en speciel og herlig stemning på et marked. 

Shopping(!)
Det kunne være skønt at få købt et par af de ting, jeg går og mangler til vinteren. En ny jakke står højt på listen.

Spise en masse chokolade
(Ikke at der er nogen tvivl: det skal nok komme til at ske helt automatisk)

Drikke en masse god hals-the
Inden jeg flyttede til København, købte jeg en lækker theblanding fra Heksekosten i Silkeborg, som styrker og får krads og stads til at gå væk. Den skal drikkes med godt med honning, citron og frisk ingefær.

Lave lemonade
Lemonadesæsonen er på det aller, allersidste, men det betyder ikke, at det ikke smager lige så dejligt som altid, og at jeg kunne trænge til noget c-vitamin. Desuden ærger det mig lidt, at jeg ikke har nået at lave en batch i år…

Spise kager på Leckerbaer
Forkælelse skal der til, og jeg drømmer om kager og søde sager i form af en pastry shop på Østerbro.

Lave lektier
Der ligger en danskaflevering og lektier i virksomhedsøkonomi og lurer på samvittigheden.

Måske lige en enkelt cocktail…
Jeg er vist også kommet til at aftale med et par venner, at vi skulle mødes til en drink i aften. Måske er et skud alkohol svaret på min tilstand. Haha.

Sove!
Helt praktisk har jeg forsøgt at holde min tid åben – ingen timeplaner eller deadlines, så jeg har tid og mulighed for at få sovet ud. Den “powernap” på fire timer, jeg endte med at få i onsdags, tyder på, at jeg kunne have brug for det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *