Weekendmorgener

I går var min første aleneaften i to uger – og det var tiltrængt!
Det blev fejret med Netflix and chill i form af tøsefilmen, Clueless, og chokolade på sofaen.

Det skræmmer mig egentlig at have en tom kalender, og jeg er vild med at have travlt. Men det er også ofte der, jeg kommer i klemme…

Kender I andre også det med at få proppet kalenderen med arbejde, kaffedates og andre gode idéer? Jeg er selv typen, der sørger for at få fyldt dagene med aftaler men bliver så alligevel lettet, når noget bliver aflyst. Man har vel bare brug for et pusterum i ny og næ, hvis man insisterer på at have en hverdag, der kører forbi med raketfart.

Nogle gange er det rart bare at have en (rolig) weekend eller en aften for sig selv.

I aften skal jeg servere til et bryllup, og i morgen har jeg en aftale med en veninde, jeg ikke har set i et par år – det bliver skønt!

Foto: Presse

Hvis jeg kan nå det, vil jeg et smut forbi Copenhagen Cooking & Food Festival eller tre gange festival på Tiøren: Yogafestival, Prana Musikfestival og Vegetarisk Festival.

I dag sover Allan brandert ud, og jeg vil overraske ham med nybagte kanelsnegle herfra. Han har længe anbefalet mig at høre podcasten: Kvinden med den tunge kuffert, og jeg har langt om længe givet efter – og jeg må indrømme, at jeg er blevet opslugt(!)

Hav en dejlig weekend. <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *