Alt det bedste fra 2018 – Godt nytår

Dagen er kommet, og det er ikke juleaftensdag. Det er aftenen, vi alle har ventet på – den mest overvurderede aften på hele året. Årets sidste aften. Nytårsaften. En aften der står i festlighedernes tegn med bobler, glimmer og fyrværkeri. I kan tro jeg kommer til at fejre igennem med de første to førnævnte, men fyrværkeriet er der vist nok af i København uden min deltagelse.

Nytår 2018
Nytår 2018

I aften skal jeg fejre det med min kusine Maiken (som vist ikke er en fremmed for den opmærksomme læser længere). Vi skal fejre med middag og vin på min kærestes arbejdsplads – Restaurant Kanalen på Christianshavn, og i samme omgang fejre hans sidste arbejdsdag i København, inden han skal tilbage til Jylland for at arbejde der over sommeren.

2018
2018
Nytår 2018

Men tilbage til det med en “opmærksomme læser”. For 2018 har været et spændende år her på bloggen – der er sket så meget, men uden jer læsere, ville der ikke være nogen blog. Så tusind, tusind tak til alle jer, der følger med på alle indlæggene herinde (mor, det er dig), og alle jer, der kun kigger med en sjælden gang eller måske er herinde for første gang. Det betyder meget for mig.

Nytår
2018

I anledning af nytåret har jeg samlet alle jeres favoritindlæg og mine egne favoritter i løbet af år 2018.

 1. Single and fabulous (exclamation point)
  Der var mange af jer, der kiggede med, da jeg til valentinsdag skrev indlægget efter bruddet med min (nu eks)kæreste, der skete allerede i januar.
  “Der gik et par dage – måske endda et par uger, men hvem tæller – inden jeg indså det. Jeg er i stykker. Men ikke på den måde, jeg havde troet det.” 
 2. Livsstil: Sundere? Grønnere? Mere bæredygtig?
  Mon ikke der er et par stykker af jer, der kan relatere til at have villet skifte lidt ud i livsstilen i løbet af det sidste års tid. Eller måske gøre det nu til januar som et nytårsfortsæt?
  “På den måde vil jeg med tiden opnå en mere bæredygtig, men også både mere rolig og tilfreds – og måske gladere, version af mig selv. En version fyldt med de bedste sider af mig selv.”
 3. Min første Distortion
  Den her er en af de lidt nemmere at sluge. Distortionindlægget består nemlig af mindre tekst end de første to, men der er mindst lige så mange billeder, af outfits og godt festhumør.
 4. Jeg skal huske, at jeg elsker at lære…
  Faktisk en lille huskeregel til mig selv, når jeg til sommer skal til mine eksaminer – for det handler ikke altid kun om at få de højeste og flottest karakterer…
  “Da jeg var lille, var en nørd et skældsord, som man brugte på de, der blev holdt udenfor, havde kiksede briller, og så interesserede sig meget for noget, størstedelen af anden klasse ikke forstod.”
 5. Riga: ferieguide til byens restauranter og caféer
  Et rigtig godt ferietip, hvis du skal rejse på SU er en tur til Riga. Byen er super hyggelig, og man behøver ikke lægge hele opsparingen for at kunne leve godt her.
  “Tro mig, når jeg siger, at vi, i Riga, spiste os igennem hele den gamle bydel og dele af den nye, og det betød mange sjove oplevelser såvel som mavepiner.”
 6. Min første Youtube-video – og vores tur på Haven Festival 2018
  Hele titlen fortæller vist det hele… Dette indlæg indeholder min allerførste Youtube-video med klip fra årets Haven Festival.
Nytår

Igen, tusind tak til jer, der kigger med. Jeg glæder mig til endnu et år. Rigtig godt nytår til jer – pas godt på hinanden i aften.

2018
2018

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *