Tid til “mig” nu

Elle

I skrivende stund har jeg fundet kleenex, hostebolcher og urtedråber frem herhjemme. Det ser ud til, at jeg har behov for at pleje mig selv mere end som først antaget.

Jeg tror, vi alle kunne have godt af en pause. En pause til at forkæle sin krop og sit hoved. (I know I could)

… og der er intet som en ferie fra skærmen, når man, som jeg, normaltvist bruger et hav af timer dag ind og dag ud klistret til den. Min lille afholdstid er dog desværre ikke frivillig: min egen computer bliver fikset, men jeg har fået lov at babysitte Allans for en stund (for opgaveskrivning, men lidt overspringshandlinger har jeg vel fortjent…).

Lyserød

Til gengæld har denne lille pause forhindret mig i at bladre internettet tørt og derimod givet mig mulighed for at være lidt mere til stede i “den virkelige verden”. Jeg har taget lange bade, brugt ansigtsmasker som aldrig før og købt det nye Elle blad. I samme kategori har Allan givet mig Smart-bogen af bloggerpigerne Frederikke og Sidsel – den glæder jeg mig til at dykke lidt mere ned i, men indtil videre er det kun blevet til en gennemlæsning af forordene og introduktionen samt en overordnet bladren. Hvis I ikke kender til bogen, så giv i det mindste podcasten af samme navn et lille lyt.

Nu er jeg i gang, så er det DIN tur.

FlatlayPause

One comment Tilføj dine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *