Små glæder på SU

BlomsterbuketEfterår er lig med forkølelse.
Det er i hvert fald mit tilfælde, nu hvor kulden har overrasket mig igen, igen, igen i år.

Derfor har jeg – udover at helgardere mig med urtemedicin, hostebolsjer, citroner og ingefær – bestemt mig for at fylde hjemmet med blomster så ofte som muligt her i den kolde og grå periode af året, for at få lidt nem glæde og en god start, såvel som slutning, på dagen. På den måde kan jeg komme på andre tanker, end på de små ting man bliver irriteret af.

Flere gange har jeg oplevet, at folk undrer sig over, at jeg kan have råd til de glæder på SU. Selvfølgelig har jeg et job ved siden af studiet, men jeg går også meget op i at gøre livet lidt sødere.

GeorginerFor mig er de små glæder i hverdagen supervigtige for, at jeg har mere overskud til at give lidt ekstra på jobbet eller studiet.

De små glæder er i høj grad flotte ting for mig. Flotte ting som blomster eller en kjole, jeg længe har kigget på.

En anden form for små glæder, man bør unde sig selv, er god mad og drikke!
Det kan være i forbindelse med dagligdagsindkøb, hvor det kan give mening at have fokus på økologi og kvalitet, eller forkælelse i form af søde sager og snacks. Det kan også være en cafetur eller på restaurant med ens nærmeste, dem man ikke får set så ofte, eller nogen man gerne vil lære at kende.

Hvis man spørger mig, er det altså aldrig forkert at bruge sine penge på noget, der gør én glad.  Hvis det er de små ting, der hjælper på at kunne nyde hverdagen, så er det det hele værd!Blomsterbutik

One comment Tilføj dine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *