Små glæder og god søndag

Glædelig søndag!

Vi er nået til det – igen, igen, igen. Ugens bedste dag, hvis du spørger mig. Alting er så roligt og rart, og der er mulighed, for at tage sig sin tid til at blive klar til ugens stress og jag, der, for de fleste, starter i morgen.

Det er som om, at hele byen er lidt in mente. Alle er i undtagelsestilstand – og specielt på sådan en dag som i dag, hvor der er halvmaraton, og halvdelen af byen er lukket af og i stilstand. Det er rart. Det er som at sætte lidt en stopper for al byens storbyjag. Det kunne være skønt at have en bilfri dag i byen engang om ugen – eller måneden måske. Men det er nemt at sige, når man kun er afhængig af sin cykel.

Har I fået nået det, I ville her i weekenden? Har I set Vild Med Dans eller det nye show på DR1, “Live”? Min søde og evigt dygtige højskoleven, Rasmus Nelausen, blev i fredags stemt videre til næste runde i sidstnævnte program. Han er simpelthen for sej – tjek ham evt. ud på Spotify eller Apple Music. Hans EP er desuden blandt mine yndlings søndagsalbums. Så hyggeligt!

Jeg har fået hygget grundigt i weekenden og føler mig ret så klar til at starte nyt job i morgen. Et hyggeligt butiksjob i en skøn lille brillebutik inde i byen. Ønsk mig held og lykke.

Jeg håber, I får den dejligste mandag i morgen og den dejligste søndag i dag.

Stort klem.

Affogato, Coffee Collective, Torvehallerne

Jeg har en svaghed for Coffee Collectives affogato, som er deres kaffesoftice overhældt med et shot espresso. Smut lige derned og prøv den i Torvehallerne, hvis vejret skulle være i isens tegn. Inden det er for sent for i år…

Pink Rose

Matchy matchy… Jeg matcher Københavns roser…
 8-tallet, Ørestad

… og min søde kusine matcher farverne i 8-tallet i Ørestaden.

Ørestad, Amager Fælled

Udsigten over Ørestad under en gåtur på Amager Fælled var helt i top. Den bedste blanding mellem byliv og country side…

Dansk Aktionærforening, Nordea, Aktier

Mit forsøg på at blive en haj til aktieinvestering startede ved et oplæg fra Dansk Aktionærforening i Nordeas lokaler på Amager…

Homemade Pizza

Vi fik indviet Maiken, Julie og Mortens køkken godt og grundigt med mel over det hele, da vi bagte pizza torsdag…

Plantemarked, Absalons, Vesterbro

Tænk at jeg fik dette monstrum med hjem i cykelkurven. I kan tro, der var mange, der kiggede. Hæhæ. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *