Små glæder på en søndag

Glædelig søndag derude i de små hjem – eller måske under en solstråle.

108
Morgenmad på The Corner ved 108

Min søndag bliver brugt med en stor kop kamillete, avokadomadder og eksamenslæsning. Lige den form for fred og idyl, der kan få sat en dæmper på eksamenspresset. Jeg fik jo tidligere åbnet lidt op for min frygt og mine tanker bag karakterpres og forventninger til sig selv.

Lige nu kan jeg faktisk ikke beskrive, hvor meget jeg glæder mig til tirsdag eftermiddag, hvor jeg – gode karakterer eller ej – kan tage en dyb indånding og gå på ferie.

Det er bestemt ikke fordi, jeg ikke har taget forskud på glæderne allerede. Jeg føler, at jeg har været lidt for god til at hygge og nyde tiden på det sidste. Lad os bare sige, at jeg er ikke min bankrådgivers favorit. Hihi.

Hvad får I jeres søndag til at gå med?

Her er et par tilbageblik på et par af mine højdepunkter sidste par uger.

Is på Østerberg (elsker deres chokolade!!) og aftensmad og drinks på Pluto

Østers, bobler, dessert og drinks på Restaurant Niels

Pomodoro Rosso

Oliven og Aperol på Illum Rooftop med Annahita

Morgenmad på Hahnemanns Køkken, Olivias søde hund, Chokolade med chokolade på Hotel Chocolat, Varm kakao med skumfiduser på Original Coffee

 

Gode venner til Martin (højre billede)s 30 års fødselsdag og dertil et tilhørende guldkøleskab – før fyldt med Gulddamer og på billedet mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *