4 podcasts der får dig til at grine højt i bussen!

efterårPodcasts er efterhånden blevet en stor del af min hverdag. Jeg hører dem, når jeg cykler eller kører i bus eller tog, når jeg handler eller laver mad, og når jeg laver lektier eller bare vil slappe af.

Noget af det bedste, jeg ved, er at høre en podcast med øjeblikke så sjove, at jeg ikke kan lade være at grine – alene eller ej, og det har flere gange ført til sjove og akavede situationer, hvor jeg griner højlydt i bussen eller på cykelstien.
Jeg ikke kan lade være. Folk må kigge alt det, de vil, for i det mindste har jeg det hammersjovt!

Billedresultat for fries before guys

1. Fries Before Guys

Nanna og Josephine har været veninder i mange år, og så er de desuden så pinligt ærlige, at jeg krummer tæer ved hvert afsnit! De taler åbent om sex, akavede teenagesituationer og angst.

Den her podcast er både dybt seriøs og skidesjov!

Billedresultat for her går det godt

2. Her går det godt

Peter Falktoft og Esben Bjerre, tidligere kendt fra P3-programmet Monte Carlo, er gået over til podcastformatet, hvor de diskuterer og analyserer det danske mediebillede, og hvorvidt jorden er flad eller ej.

Selvfølgelig har de to gutter også en fordel i min bog, da de ikke lægger skjul på, at de ligesom jeg, er midtjyder i København.

Billedresultat for Anders og anders

3. Anders & Anders

Endnu et P3-makkerpar, men denne gang er det De Sorte Spejdere, nemlig Anders Breinholt og Anders Lund Madsen, der snakker om alt og intet. De to herrer kan på en eller anden mystisk måde slippe af med at være både sjofle og nysgerrige, og det kommer der altid noget sjovt ud af.

Tjek evt. (video)afsnittet, hvor de besøger Andreas Mogensen på NASA i Houston.

Billedresultat for den grå side
4. Den grå side

Søren Rasted og et skiftende udvalg af kendte mænd læser erotiske historier op for hinanden, og de holder sig ikke tilbage med sjove kommentarer og indvendinger!

Jeg vil love dig et rigtig godt grin med Den Grå Side. 


2 kommentarer Tilføj dine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *