For et år siden… // solferie

Dahab, Egypten

Rejse

I kender nok den funktion på Facebook eller Google Fotos, der ind i mellem minder jer om, hvor I var for præcist et år siden, og hvad I lavede. Måske har I en app specifikt til det formål? Nogle gange er det mere spændende end andre, og nogle gange ser dagen for et år siden ud som dagen i dag. Uanset hvad synes jeg, det er ret hyggeligt at mindes og sammenligne på den måde.

I dag er det gråvejr, regn og cirka 9 grader i København. Det er sådan rigtig gråt – altså ikke bare himlen, men også folkene i metroen. Alle har store sorte frakker på, der helst skal være praktiske frem for attraktive. Det rigtige fodtøj i dag er støvler – gummi- eller vinterstøvler.

For et år siden havde jeg sandaler på. Hvis altså jeg havde sko på og ikke havde bare tæer i sandet.

Solferie

Ørkensafari

Ørken

Ægypten

For et år siden var jeg på solferie i Ægypten med min kusine. Vi drak drinks ved poolen, tog på stranden, spiste ligegyldig all-inclusive mad i form af spaghetti, omeletter, hummus og feta. Drinksene var farverige og gerne tre farver på een gang i hver drink (det var de ægyptiske bartenderes måde at vise deres evner på…). Men vi havde det saftsuseme godt. Det eneste, vi skulle bekymre os om, var mængden af solcreme, tøj til kamelridning, og hvornår det var tid til næste måltid. Ikke dårligt, hvis du spørger mig. Gud, hvor kunne jeg godt bruge en uge magen til snart – og jeg ved Maiken tænker det samme.

Sharm el Sheikh

Da vi vendte hjem efter en uge fyldt med alt hvad en solferie indebærer, var vejret endnu mere gråt end i år. Haha, sådan føler jeg altid, det er. Men det er nu meget hyggeligt at se tilbage på.

Hvad lavede du for et år siden? Og er der nogle af jer, der bruger de der tilbageblik-apps?

Efterårsferie

One comment Tilføj dine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *