Sådan bliver du mere lykkelig!

Gossip Girl quotes, lykkelig

Vi er for alvor lakket mod enden af januar måned, som står i selvforkælelsens tegn her på siden. Selvforkælelse, eller me-time, som det så populært og globalt hedder, er blevet ligeså meget allemandseje, som det er blevet et forsøg på at blive lykkelig. I dag bestræber vi os i høj grad efter at opnå lykke og blive de mennesker, der ser så hammerlykkelige ud på Instagram, på deres Instagramable ferie til Bali med deres smoothiebowls og coconut drinks.

Men hvad er selvforkælelse? Selvforkælelse er ikke kun for de der skønne instagrammere, men ligeså meget for dig – og vi gør det for at opnå lykke.

I dag føler vi, at vi har krav på at være glade og lykkelige.

Du kan efterhånden bare klikke dig lykkelig – køb det her og bliv lykkelig eller læs det her og bliv lykkelig. Men så nemt er det ikke – eller er det?

Her får du seks tips til vejen til lykken:

1. Red din seng

Flere forskninger viser, at en så lille ting, som at rede sin seng, kan have stor betydning for din dagligdag. Hvis ikke du allerede er der, så gør det til en vane og se forandringerne!

2. Skru ned for forventningerne

Alt skal se så perfekt ud, når man lægger et billede ud på Instagram i dag. Det er vigtigt at poste noget, der er relevant og attraktivt. Der findes virkelig ikke mange profiler derude, hvor man kan finde posts, der ikke viser den perfekte side af personen bag.

Men måske ligger meget af det pres i dig selv. Skru ned for forventningerne til dig selv og giv dig tilladelse til at være lige den version af dig, du bedst kan lide.

3. Yoga på Youtube

Jeg er for nyligt løbet ind i en fantastisk Youtubeprofil: “Yoga with Adriene“, og den har – mere eller mindre – givet mig overskuddet til at dyrke yoga hver eneste dag(!). Sessionerne (videoerne) er 20-30 minutter lange og er delt op i 30-dages challenges eller specifikke øvelser til at styrke eller bedre et specifikt område af kroppen. Har du aldrig dyrket yoga, er det her en perfekt start – og du kan hermed lige træne lidt, inden du stiller dig selv til skue til en rigtig yoga-time.

4. Bed om hjælp

Vi mennesker har tendens til at prøve at klare alting selv. Men det er helt okay at bede om hjælp. Flere studier viser, at resultatet ofte bliver meget bedre, hvis man hjælpes ad om at løse situationen. 2018 må blive året, hvor vi bliver bedre til at bede om hjælp og acceptere, at vi ikke kan klare alting selv.

5. Sig nej

#Metoo-kampagnen er garanteret ikke gået en næse forbi i løbet af det sidste års tid…

2017 er helt klart året, hvor det er blevet okay at sige nej – og det gælder også for du og jeg. Og du behøver endda ikke stå i en ekstrem situation for at kunne bruge det! Du skal lære – og gud ved, at jeg også skal have det lært – at sige nej, når du ikke er tilpas i en given situation.

6. Få en fast rytme

Du kan nemt hjælpe dig selv ud af sengen om morgenen, hvis du bare har dine morgenrutiner i orden. Det kan være en super hjælp at sætte dit yndlings up tempo-nummer på, så snart du har slukket alarmen og dermed få en fest ud af din morgen!

Mit yndlings morgenritual er at tage min “pep start”-eye creme fra Clinique på – lige der, i sengen, som det første jeg gør, når jeg vågner.

Husk at give plads til det, der gør dig lykkelig…

…og mærk efter, hvad det er, der gør dig lykkelig. Lykke er en individuel betegnelse – og heldigvis for det: der er aldrig et simpelt og rigtigt facit, men et hav gode råd og ledetråde. Vær opmærksom på hvad der gør dig lykkelig, og dyrk det!

Har du nogle tips, som mangler på listen? Smid en kommentar nedenfor med dit bedste tip!

 

P.S. Jeg har spurgt et par af mine veninder og venner, hvad der gør dem lykkelige. Svaret “spis kage” fik jeg tilbage et utal af gange…

One comment Tilføj dine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *