Min mission er at snyde vejret til at tro, det er sommer

Pose Urban JungleOOTD

På trods af risikoen (eller for muligheden måske) for at skille mig ud i mængden, elsker jeg at hoppe rundt i farver, når alle andre gemmer sig i sort. Sort kan altid være elegant og stilet, og det sker da en sjælden gang i mellem, at jeg alligevel sniger mig ud, klædt i sort.

Det er dog ikke kun danskernes trang til det sorte, jeg protesterer imod, men også vejret! Når det bliver koldt udenfor, og blomsterne og planterne falder hen, er mit modsvar: blomstrede mønstre. Dem er der heldigvis mange, mange af i kollektionerne lige nu. For ikke at glemme en ny og blomsterfyldt kollektion….

Før jeg rejste til Egypten, havde jeg gjort mit bedste for at undgå post-ferie-blues i form af shopping(!) så da jeg ramte DK ventede denne skønne trøje på mig. (og så med mit favoritfarve i øjeblikket: pink) Haps!

Hvad er jeres tip til at opmuntre i den kolde tid?

MbyM Nike

Trøje fra MbyM // Jakke fra Modström // Nederdel fra Just Female // Sneaks fra Nike // Ring købt i Egypten // Solbriller købt på Ebay

Jewelery Fall Just Female

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *