Scor point på personlige julegaver

Jul

I kan nok allesammen nikke genkendende med, når jeg siger, at julen er lige om hjørnet. Der går så meget tid med at planlægge og købe gaver, pynt og mad, at man nogle gange glemmer at have hjertet med i det hele. Og oftest går det ud over gaverne, der egentlig skulle være fyldt med kærlighed og omtanke, men i stedet rummer stress og jag.

Det er i hvert fald ikke en gave, jeg ville glæde mig til at pakke op, og slet ikke at give til nogen, jeg holder af. Derfor har jeg i år gjort lidt mere ud af det – både tanken bag indholdet i pakken, men også indpakningen af dem. Det betyder, at alle de julegaver, jeg giver i år, har fået lidt ekstra kærlighed og omtanke, og jeg glæder mig som et lille barn til at give dem!

Christmas

Julegaver

Det er noget, der kræver en smule ekstra tid, men noget man kan samles om. Og så er det noget, man kan bruge som et moment, hvor man stresser af og glemmer alt om julejag og gavejagt. Det er to fluer med ét smæk, hæhæ.

I år er jeg blevet inspireret af den sødeste, lille helsebutik i Silkeborg. Da jeg var yngre, husker jeg, at de pakkede julegavekøbene ind med simpelt og råt papir og lidt grønt og hyggeligt. Det har jeg kombineret med det barnlige fra perlepladerne, som jeg har lagt lidt tid og kærlighed i. Faktisk har perlepladerne været en hyggelig lille fællesaktivitet derhjemme, hvor vi sammen har kunne mindes de hyggelige eftermiddage i SFOen eller børnehaven.

Sidst men ikke mindst har jeg kombineret det med lidt glimmerbånd (som Cecilie også gør det så fint på hendes blog) for at “spice” det lidt op.

Panduro Hobby

De små søde navneskilte er lavet med søde, små bogstavsperler på snor. Både den rå snor, perlepladerne og navneperlerne (der også fåes i farver) har jeg købt i Panduro Hobby.

Faktisk glæder jeg mig til det nye år, hvor jeg kan fortælle jer mere om et projekt og samarbejde, jeg har med selvsamme butik… Glæder mig så meget til at vise jer det!!

Christmas Wrapping

Jul

One comment Tilføj dine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *