OOTD: Staff Party og røde læber

Ja, godt nok var det nu i mandags (ja, sikke en dag at holde fest på, hæhæ), men jeg må indrømme, at jeg er kommet lidt bagud med alt det her bloggeri, pga. sygdom, skole og ja: personalefest. Staff party på den gode facon:

Først et par spil petanque (har I prøvet Boulebar på Nørregade? Skidesjovt og super ideelt til større grupper!) med et glas bobler i hånden, naturligvis, efterfulgt af middag og afsluttet med dans. Alt sammen i godt selskab.

Det vil jeg mene er opskriften på en god personalefest!

Jeg kom drønende i mine fantastiske “tangosko” fra Repetto, men måtte erkende, at de aldrig har og aldrig vil være boule-egnede – men jeg var forberedt i form af et par vans i tasken!

Ganni

Trøje fra H&M // nederdel fra Ganni // sko fra Vans

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *