Fik jeg nævnt, at bloggen fylder år? Hip hurra!

bloggerlife

Det er simpelthen gået så hurtigt. For hurtigt? Jeg kan i hvert fald til tider ikke følge med! Tænk bare, at bloggen har overlevet to gange modeuge, og at der er endnu en på vej! Den har overværet mine egne op- og nedture, og jeg har omend også prøvet at hjælpe jer lidt på vej med mine egne tips. Helt personligt betyder det, at jeg har haft bloggen i over halvdelen af den tid, jeg har boet i København, og det synes jeg er helt utroligt at tænke på, for der er sket SÅ meget. Men det, jeg vil råbe det højeste hurra for er jer. Alle der læser med.

Ja, bloggen har fødselsdag – haha. Jeg elsker fødselsdag!

Hanging out

Hanging out

I mine øjne har der været så meget opbakning og støtte med på vejen. Både fra mine venner hjemmefra og før bloggen overhovedet var på tegnebrættet sidste forår, og fra folk, jeg har mødt på vejen. Det er fantastisk. Tusind tak! Der er selvfølgelig ingen tvivl om, at min mest trofaste læser er min mor.

Det betyder rigtig meget, og jeg føler, at jeg er kommet rigtig godt fra start og ikke mindst, at jeg kender både mig selv og mine ambitioner for hjemmesiden meget bedre allerede nu. Jeg håber, at der er mange gode år endnu, for jeg elsker at skrive alle mulige former for indlæg, og jeg elsker at fifle med billederne – og nørde, ikke mindst.

Fødselsdag

Bloggerlife

Igen, tak. Og jeg håber, at I har lyst til at blive ved med at læse med – I kan endda lige få en lille reminder på mail hver gang, jeg poster et nyt indlæg ved at finde og udfylde det lille felt ovre i højre side (hvis det har var en YouTube-video, ville jeg pege til højre for videoen, hæhæ), hvis I har lyst til at følge med.

Som altid er I alle altid meget velkomne til at skrive en sød besked i kommentarfeltet nedenfor, et spørgsmål eller god råd, fifs eller ønsker til kommende skriverier/indlæg.

Jeg glæder mig og ser frem til det næste gode og spændende år!

Kæmpe kram og kys,
Em.

Fødselsdag

Fødselsdag

Ps. grunden til, at jeg på et par af billederne render rundt med en creme i hånden, er, at billederne blev skudt til en kampagne, i forbindelse med, at jeg har fået lov at være ambassadør for The Body Shop – men det er en helt anden historie, som du kan følge med i på min instagram: @emiliemig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *