Monday Mug #9: Cappucinos og muffins i solen

ForåretVelkommen tilbage efter solskinsweekend!

…og en længe ventet en af slagsen, tror jeg godt vi kan blive enige om. Mon ikke der sidder flere derude bag skærmene med en kærlighed til sol og sommer, ligesom jeg? Eller bare forår, måske?

I mange år, ja så længe jeg husker, har foråret været min yndlingssæson. De første mange år var det grundet placeringen af min fødselsdag(!), men nu går det op for mig, at jeg elsker foråret for så meget mere. Foråret kan noget helt specielt i mine øjne. Det er der det hele springer ud og får liv. Og spørger du mig, er et af de magiske øjeblikke ved foråret de første solskinsdage. De der dage efter en lang vinter hvor alle kribler ud af lejligheder og huse, for at få røde næser og blussede kinder.

Læs også: Monday Mug #8: Kakao de lux på Kalaset

Og jeg er mindst lige sådan. Lige så snart solen melder sin ankomst, skal jeg gerne være den første til at stå i bare ankler, sommerjakke og halvåbne sko. Egentlig har jeg egentlig aldrig været særlig praktisk anlagt, hvilket også påvirker min påklædning… Haha.

Foråret

Mother Kødbyen

Forårssolen går, efter min mening, hammergodt i spænd med en kop kaffe og et stykke bagværk. Og gerne lige der, midt i solen. Det er noget, der er mange gode bud på i København, men jeg har fundet (endnu) et skønt spot i Kødbyen, hvor man også kan sidde lige i solens stråler. Det er en lille sideafdeling af Mother, som de kalder deres café.

Et spot hvor kaffen er skøn, muffins’ne er for enhver smag og atmosfæren er hyggelig. København

Scandinavian girl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *