Monday Mug #8: Kakao de lux på Kalaset

Kalaset

Jeg havde egentlig troet, at foråret var på vej, og at cacaosæsonen dermed sang på sidste vers. Men nej. Som DK er bedst, rullede minusgraderne indover os, lige så snart vi begyndte at tro på årstidsskift.

Til gengæld betyder det så, at cacaosæsonen er forlænget, og det må vi hellere udnytte. Mens vi kan…

Lige mellem søerne og Nørreport ligger en lille tidslomme, kaldet Kalaset. På Kalaset serverer de søde piger den varme cacao med enten mint, chili eller som delux-version med skumfiduser og hindbærkompot. Bare rolig – den fås også ganske almindelig!

Læs også: Monday Mug #7: Kaffe i kødbyen

Båndoptager

Indretningen på Kalaset er både retro og casual. Næsten sådan at jeg føler mig en smule “overdressed” i min tætsiddende og nøje udvalgte blomsterkjole og med mit “wannabe blogger”-kamera. Der er hyggeligt på den måde, at jeg drømmer mig tilbage til de små kaffebarer i Silkeborg, hvor vi plejede at hænge ud efter skole i gym-tiden. Der er altså plads til at tale om løst og fast og til at lave hjemmearbejdet.

Min yndlingsdag på Kalaset er med en god veninde, to kopper cacao (og to croissanter, hvis man tør tage næste skridt). Denne gang smed vi et par veganske retter (ja, de har det hele!) oveni hatten. Glem ikke at kigge forbi toilettet, hvor væggene er klistret til med gamle magasinreklamer og billeder af vores allesammens Magrethe og Henrik.

Hummus Kakao de lux

One comment Tilføj dine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *