Monday Mug #4: Coconut Hot Chocolate

Souls Østerbro

Tiden iler, og det er allerede mandag nu igen!
Ovenpå en danskaflevering og en bytur er jeg atter overrasket over, hvordan weekenden kan gå så hurtigt!

I fredags startede jeg weekenden ud med en eftermiddag af me-time, og det føles som det bedste, jeg har gjort længe. Det har helt sikkert været det, der har kunne få mig helskinnet igennem weekenden – med aflevering, sene sengetider og det hele!

Det er altid lidt sjovt at se tilbage, og når jeg ser tilbage til fredagen er jeg blevet et par basører fattigere, men en caféoplevelse, en buket blomster og en håndfuld hårpynt fra Pico rigere.

Caféoplevelsen fik jeg på Souls på Østerbro, som er en vegansk café/spisested, hvor man kan få alt hvad hjertet begærer men uden mælk, kød og æg.

Sidste uge fik jeg vist fortalt, at jeg på ingen måde er bange for chokolade og da slet ikke varm chokolate, og jeg griber i den forbindelse enhver chance, jeg får, for at fodre min chokoladesult.

Souls har de en Coconut Hot Chocolate på kortet – og jeg kan lige så godt hoppe direkte til det vigtigste: den er helt fantastisk. Det er ikke versionen med flødeskum på toppen, men derimod “mælke”-skum, og det viste sig at være uden skam! Det var en lettere sød kop – hverken for meget eller for lidt.

Min situation den eftermiddag var en date med mig selv og min computer, og selvom caféen var stærkt præget af par – veninder som venner som kærester – så var der helt bestemt også plads til mig og mit skrammel af en MacBook med et par år på bagen.

Så om du er til det veganske eller ej – så vil jeg anbefale et smut forbi den lille hyggelige café (med et strejf af planteindretning) for cacaoen er i hvert fald ikke et kompromis men en fornøjelse.

Souls

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *