Monday Mug #5: Cacao og flødeskumskager

Konditori

Hvis jeg skulle invitere på ægte københavnerhygge med alt godt til den søde tand, så er jeg ikke et sekund i tvivl om, hvor vi skal tage hen. Vi skal tilbage til nostalgi og traditioner, til flødeskumskager og varm chokolade. Vi skal på La Glace.

Lige siden jeg var lille, har min far altid gjort en stor ting ud af at se og opleve gamle traditionelle steder som D’Angleterre og La Glace, når vi var på rigtig jydetur i København. Når det blev jul, var det meget vigtigt at få brunkager med hjem fra La Glace og se julelysene på D’Angleterre. På torsdag kommer han til København, nu for at besøge mig, men så bliver vi nødt til at opleve det hele sammen igen.

Vindue

Ikke desto mindre inviterede jeg min gode ven, Kristian, med, da de tændte lysene på hotellet. Hvad kunne være bedre end at akkompagnere sådan en aftale med en kop cacao.

Vi blev enige om at dele et stykke kage – p.s. det kan være en helt fin mængde til to, hvis man også skal have cacao – og valget gik på den skønne hindbærfromagekage med mandelbund og chokoladeganache.

Cacaoen kunne man få genopfyldt, men vi måtte simpelthen opgive. Vi var tilfredse og mætte.

Men stedet var ligeså hyggeligt som jeg huskede. Kagen var skøn, personalet gik rundt i grønne, gammeldags forklæder og der var god stemning blandt alle gæsterne. Alt var godt.

Cacao

One comment Tilføj dine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *