Monday Mug #11: Aperol – den italienske favorit

Monday Mug

Hvis der er noget, der skriger af sommer, så er det en god, klassisk Aperol Spritz! Og der er heldigvis mange gode bud på, hvor man skal finde sådan en i København, så efter flere smagsprøver og gode råd, har jeg valgt at forbeholde mig retten til at være kritisk. Eller – ikke kritisk, for en Aperol er forholdsvist nem at lave god, selvfølgelig også derhjemme. Men der er mange faktorer på i gang, hvis det hele skal spille.

Selskabet skal selvfølgelig være i top. Den italienske favorit, der er indbegrebet af en sommerdag, er også – en uskreven regel, men ikke mindre sand af den grund – bundet til at blive nydt med gode venner.

Solen skal stå højt på himlen. Med mindre du benytter dig af “benægt, benægt, benægt”-metoden, så er er den farverige drink altså bedst egnet i solskin.

Location, location, location. Bor du i København – eller lad det være en anden skøn by med uudnyttede muligheder – er du sikkert ikke i tvivl om, at byen helt klart skal udnyttes til sit fuldeste!

Hvis du kan krydse de tre af, så er du garanteret en god start på sommeren! Selskabet og solen kan jeg – for dit vedkommende, desværre ikke gøre så meget ved, men når det kommer til lokationen, så kan jeg lige smide et lille tip med på vejen.

For et helt fantastisk sted at nyde sin solrige eftermiddag må næsten være på gaden “Ved Stranden”. Det er på ingen måde en skjult perle, der venter på at blive opdaget, men til gengæld er stemningen altid god, når solen skinner. Og det er ingen undtagelse ved Cava Bar.

Der er ingen acceptable undskyldninger.

One comment Tilføj dine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *