Min nye favorit-funktion og ønskekøb

Lyserøde blomster

Jeg har over en længere periode været begrejstret over flere amerikanske modebrands og tasker i særdeleshedhvilket har ledt til, at jeg, mere end nogensinde før, har været nødsaget til at omregne valuta. I stor stil. En funktion jeg endnu ikke kan klare i hovedet, på trods af endeløse nætter med online shopping. Det er funktionen, jeg elsker mere end Siri. Den tillader mig, at være hurtig på tasterne, og ringer ikke til min eks, når jeg forsøger at få fat på min mor. Og vigtigst: den hjælper mig med at shoppe!

På mac: cmd+space = search – deraf funktionen til at omregne valuta.

Først og fremmest er jeg faldet pladask for Man Repellers gode råd til min garderobe og ikke mindst i forhold til at shoppe gennem instagram (læs: finde brands via Insta og shoppe på www). Det og uendelige instagramvisninger fra et hav af mine yndlings influencers og deres instagramprofiler har ført til, at jeg er obsessed med Cult Gaias nye kollektion. En kollektion der bugner af tasker af små træ- eller plastikklodser, der får dig til at fremstå, som var du trådt direkte ud af junglen. Et look som er perfekt at dyrke, fordi der er ingen (læs: meget få og heldige) i denne del af verdenen, der formår at indeholde en sådan udstråling helt naturligt. Og jeg har en teori om, at det uopnåelige ift. naturlighed skønhed er det mest attraktive. 

Det vil være første gang, jeg rent faktisk køber noget, fra en amerikansk hjemmeside. Måske af egen vilje, for jeg synes, der er noget helt fantastisk over skandinavisk design – og jeg er tilsyneladende ikke alene om det. Vi kan bare se, hvordan amerikanerne hiver Ganni og Saks Potts til sig og ind i deres garderober. Det bedste må have været da Reese fra bloggen, Double3xposure, viste sin bedstemor den nye buttondown Ganni-strik, som granny efterfølgende poserede rundt i, som var det Chanel – beklager, men billedet må I desværre være foruden. Og undskyld igen.

Men tilbage til Cult Gaia, hvilket udgør brandet, som jeg ikke kan stoppe med at tænke på! Det er taskerne som jeg har lyst til at DM’e til mine venner (også drengene, der er to små advarsler fra at blokere mig) og til at råbe det ud i form af billeder i mit instagram-feed. Og jeg ved bare, at jo længere jeg venter, jo mere interesseret (og misundelig) bliver jeg, jo flere folk vil poste dem billeder af dem (ergo: jeg bliver bare en af mange), og jo flere penge kommer taskerne til at koste. Det er trods alt stadig et brand i forandring. Lidt endnu.

Citat fra Man Repeller: “Does it scare you when shoes at Zara cost less than lunch?”

Det er skønt. For uanset hvor mange gange, jeg trykker cmd+space i løbet af en uge, så er det længe siden, jeg har set et item, jeg ikke kunne lade være at tænke på. Og endnu længere siden, det var et brand, der fik mig i fælden. Det er faktisk så længe siden, at jeg er begyndt at bekymre mig for, om jeg er gået i stykker. Jeg er lettet.

Hvad siger du Siri? Skal jeg købe eller lade være?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *