Kærestedates + en nyhed

Emilie Vedel

Jeg tror på, at mange ting i livet hænger sammen i en højere enhed. Men jeg tror også på held.

Måske var det held, at både min og Allans cykel i dag gik i stykker – min kæde røg af og Allan punkterede. Måske var det held, at vi var i samme område og blev nødt til at gå til samme cykelhandler, og måske var det held, at det øsregnede, så vi måtte søge ly ved den nærmeste kaffebar, mens vi ventede.

Eller måske var det meningen, at vi skulle glemme tiden, og ting vi skal nå, og bare tage en spontan kop te. I dag – af alle dage, fordi begge vores kalendere pegede på en “måske”-date med hinanden. En date vi har gået og snakket lidt om længe.

Vi har aftalt – det vil sige, at jeg har overtalt Allan til, at vi skal begynde at date. Vi skal hver især, og på skift, arrangere en date for hinanden, med hinanden. Det er en lille omvæltning fra sommeren, hvor vi begge arbejde meget og på skæve tider, så vi ikke så meget til hinanden. Før det var jeg i tjenerlære, mens Allan gik i skole, hvilket betød, at når Allan fik fri, tog jeg afsted, og når jeg fik fri, sov Allan for længst.

Men det sværeste er muligvis at starte hele det her date-koncept op. Vi skal lige i gang… Men vi har begge haft så travlt, og tiden er gået så hurtigt (masser af dårlige undskyldninger, I know). I dag skulle altså have været første date, og det var min tur til at arrangere.

I min mobil har jeg en lille note med gode idéer: aktiviteter såvel som spisesteder, vi kan gøre brug af i forbindelse med de dates, jeg skal være ansvarlig for. Når først man kommer i gang med brainstormingen, strømmer det til med idéer! Det kan være små som store. Korte eller længere varige ting. En aktivitet som der skal spares sammen til, og andet som ingenting koster. Ja, listen er ved at være lang.

Date

 

Til gengæld har jeg lige bestilt ferie, men i denne omgang ikke med Allan, så dating-gamet, må atter blive sat på pause. Vi må vende stærkt tilbage efterfølgende.

Ferien er lig med sol- og badeferie med min kusine, Maiken. Vi tager til Ægypten, til Sharm El Sheik – det store badeferiemekka, og vi skal bare have det rart. Der er ingen bekymringer, og intet vi skal nå.

Eftersom jeg går i skole, bliver vi nødt til at lægge det i efterårsferien, og derfor var det alligevel en overraskelse, at vi kunne finde noget, der var til at betale med så kort varsel.

Men nu tager vi altså afsted, og jeg må indrømme, at jeg også trænger efterhånden(!), men med hensyn til Maiken, så kommer hun hjem fra Tyrkiet dagen inden – man må sige, at hun lever livet i form af sabbatår! Haha.

Det betyder også, at jeg er på udkig efter en badedragt, Stay tuned.

Kaffebar

One comment Tilføj dine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *