Kære hjem


I denne uge, er jeg hjemme (på “ferie”) i det jyske – i Silkeborg, for at hjælpe til med regatta, og jeg må indrømme, at jeg glemmer gang på gang, hvor smukt og fantastisk der er i byen.

Som Carrie Bradshaw siger: “One of the best things about living in a city like New York… is leaving it.” (mon ikke man kan snige København ind under storby-betegnelsen?)

Uge 33 i Silkeborg er hvert tredie år lig med Ildfestregatta: Danmarks største gratis folkefest, som min far stolt fastlægger det…

Regatta i Silkeborg er en 100 år gammel tradition, som jeg har været vidne og deltagende til lige så længe, jeg kan huske. Derfor er det helt specielt at vende hjem af samme årsag.

Ildfestregatta betyder fyrværkeri til midnat, open air koncerter på havnen og street food (og meget mere).

Foruden at lave lektier, giver det at være hjemme i gamle omgivelser uden særlig mange forpligtelser mig mulighed for at sove længe, spise morgenmad udendørs med timers snak om gamle og nye dage og ikke mindst at se familien.

Piskeriset (som det er kaldt lokalt) af Per Olof, omringet af internationale markedsboder.

Uanset hvor meget jeg elsker København, bliver det kun fuldendt af en tur hjem til Silkeborg søerne og det grønne i ny og næ.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *