Ugen der gik: Ildfestregatta 2017

Som I nok har bemærket, har jeg været i Silkeborg i den forgangne uge – den uge som også har betydet Ildfestregatta i Silkeborg.

Den egentlige grund til at jeg har måtte skippe skolen i København til fordel for Jylland har været, at jeg har været en del af en forestilling om Silkeborgs historie, der fandt sted hver aften tirsdag til lørdag. Jeg var sangsolist, hvilket kan ses på billeder her og her (begge fra den lokale avis).


Da Jacob Dinesen onsdag skulle spille på storscenen i byen (propfyldt, btw), fik jeg den ære at interviewe ham til et intimt og lukket arrangement inden. Fyren er supersød og nede på jorden – det var sjovt at få lov at være med til, og helt sikkert en oplevelse!

Morgenmad i det fri hos en tidligere kollega
Bedste investering længe: kandiserede æbler til mine papsøstre. Jeg havde glemt, hvor svære de er at spise, og hvor sjovt det ser ud…
Gensyn med en sød veninde med ny skøn frisure(!)
Kartoffelchips på det internationale marked
Skønne dansere underholdte i spejlteltet.
Min papsøster, Maja, og jeg prøvede lykken i tivoli – uden held.

Da klokken slog tolv, natten til lørdag, fyldte min kusine Maiken år, hvilket vi fejrede med bobler og økologiske drinks fra Nohrlund. Vi dansede hele natten, så da vi skulle mødes med en flok veninder i byen til frokost, var vi knap så oplagte, som det ses på fødselaren ovenfor.

Det har været en fantastisk uge med et spækket program. Det er skønt at komme hjem til Silkeborg, men hvor har jeg glædet mig til at se København igen. I morgen står den igen på skole efterfulgt af arbejde.

Jeg håber, I alle har haft en fantastisk weekend.
Knus, Em.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *