God weekend

Hej derude og glædelig weekend til jer alle.

Jeg håber, I kommer til nyde den, lige så meget som, jeg glæder mig til at nyde min egen. I dag ankom jeg til Silkeborg, for at besøge min familie (og nyde godt af den dejlige natur), og jeg har allerede spist is og taget lur – og til aften diskede mutti op med smørstegte rødspættefileter, nyopgravede kartofler og persillesovs. Og nå ja, så skulle vi lige smage på den ene lille agurk fra hendes høst i haven. Det er simpelthen så hyggeligt og emmer bare af både ferie og dansk sommer. Det eneste jeg manglede i dag var en lille dukkert, hihi.

I morgen tager jeg et smut til det nordjyske for at spise is, tage til havet og ellers bare fortsætte i det niveau, jeg har kørt i i løbet af de sidste par uger. Vi er så heldige med årets danske sommer, og jeg kan ikke helt komme mig over det.

Kjolen er en sød lille sag, jeg har købt i Rude på Frederiksborggade i København.

Hvilke planer ligger I inde med for den her weekend, der fortsat lover godt vejr?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *