Glææææædelig weekend og god fredag!

God weekend

Jeg er så klar på den her weekend: lige nu har jeg Rebecca Blacks Friday på hjernen (hvilket jeg efterhånden har hver fredag!*), min dobbeltshot soyalatte er begyndt at krible frem i fingrene, og min computer er tilbage fra reparation!

*Det er jo en ren sejrssang: Jeg klarede ugen, jeg kan klare alt! Weekenden er her!

Fredag er helt klart blevet min yndlingsdag i løbet af januar. Det er en dag, hvor jeg får lov at mødes med de søde mennesker, jeg tilbringer min dagligdag med. Og alligevel kan jeg komme tidligere hjem og være mig selv i et øjeblik, inden jeg skal forholde mig til weekenden og de planer, der måtte høre til.

Men lige i dag er jeg alene hjemme i lejligheden på Østerbro, og jeg har ikke noget at nå. Det kan man kalde “me-time”. At have tid til sig selv og alt det man har lyst til i nuet.

I mit nu har jeg lyst til at
  • Skrive masser af blogindlæg
  • lave en af mine (mange) livretter og måske bage de her fastelavnsboller – bare fordi det er lækkert, og fordi jeg har ingredienserne
  • bruge tyve minutter på yogaøvelser
  • udvælge et outfit til i morgen, hvor jeg rejser til Jylland
  • tage et varmt bad (måske endda udvide det med den der skønne ansigtsmaske af honning, der dufter af den skønneste sommerhonning og forvandler mine kinder til den blødeste babyhud)
  • futte rundt i de hjemmefutter, min mor gav mig til jul, som jeg egentlig synes er superpinlige, men bare er SÅ bløde og varme.

og hvis jeg ikke når det hele: hvad så? Så går det hele nok alligevel.

Jeg håber, I får en god weekend!

P.s. kig ind igen søndag for at være den første til at få et smugkig i hvad jeg fortryder at have købt i december…. See. Ya. Soon.

 

Coffee Collective
Hvis der er noget jeg er god til, er det dobbelthage(r)…
2 kommentarer Tilføj dine
  1. Sikke et dejligt og hyggeligt indlæg! Jeg har faktisk lyst til stort set de samme ting, det lyder alt sammen så skønt! Virkelig lækker blog btw 😀 hvordan har du lavet din header?
    knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *