Fødselsdagsfejring a la pink og glitter

tøsefødselsdag

I dag er det en uge siden, jeg fyldte 21. Og jeg må sige, jeg er vild med at være blevet et år ældre. Måske mest bare med at fejre fødselsdag gang på gang.

I dagene op til Riga fejrede jeg med en håndfuld veninder på ægte tøsemanér med bobler, slik, tapas og Mean Girls på storskærm. I Riga fejrede vi med rabarberbobler ved midnat, søndagsjazz og fødselsdagssang fra hele restauranten og fyrværkerifontæne i desserten, som var det en film. I går fejrede jeg med min familie og et par veninder hjemmefra – det var skønt!

Gårsdagens fødselsdagsfejring holdte det hos min mor i provinsen, hvor vi holdt det helt casual med hjemmelavede hotdogs og lyserøde velkomstdrinks med rosenblade og glimmer. Haha, måske ikke hvad andre ville kalde helt casual.

boblerDrinksGlitter

Og, åh ja, gaverne…!
Af mine forældre og søskende (både hel- og papsøskende/-forældre) fik jeg matchende krølle- og glattejern og en klassisk, rå reol. Sidstnævnte skal hentes på posthuset om et par dage og samles. Af veninderne fik jeg en cafétur og en flot (lyserød) buket blomster. Og min kusine gav mig et abonnement på Elle-magasinet – den perfekt gave til mig, der ellers tøffer ned i kiosken en gang om måneden (til overpris)…

Et magasin-abonnement er på mange måder gaven, der bliver ved med at give! Bogstavelig talt.

Muslingeøreringene jeg har på, på billederne, er en gave fra min lillebror. Det er et par, jeg har set på længe, stående med snuden presset mod ruden ved Pico-butikken på Østerbrogade. De er så flotte.

Men nok med gaverne: for se lige de skønne billeder med mine søde søstre! Det er første gang, jeg ser Britt, siden hun blev karseklippet. Og selvom jeg aldrig selv ville være modig nok til at tage samme beslutning, så synes jeg, hun ser strålende ud.

Alt i alt var det en dejlig aften og fødselsdagsfejring med familie, veninder og god mad og drikke samlet tæt omkring det lille spisebord. Med en stemning der summede af gode historier og latter i lange baner.

Jeg håber, jeres weekend har været mindst ligeså mindeværdig.
Knus!

Fødselsdag   Søstre   Sisters Efterfest

One comment Tilføj dine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *