Fem garderobeupdates til kulden

Det kan godt være, det har været koldt længe, men jeg føler, at det for alvor er tid til at revurdere min garderobe for at blive helt klar til vinteren. Derfor har jeg skåret det ned til tre underkategorier.

Jakker

Lyserød dunjakke fra Weekend Max Mara // Orange jakke med pelskrave fra Saks Potts // Skinny jeans fra Levis // Orange dunjakke fra Ganni

5. Levis-jeans
Mit klædeskab er foruden et par klassiske denimbukser, der kan holde til et par tæsk i form af dårligt vejr og de ting, man eventuelt måtte spilde.

4. Vinterjakke
Hvilken farve? Hvilket mønster? Hvilken facon? Jeg tror, valget er blevet skåret ind til enten en stor lækker dunjakke eller en omslagsjakke i uld.

3. Handsker
Sidste år mistede jeg mine elskede læderhandsker i en bus og fik dem aldrig igen. I år prøver jeg igen… Fingers crossed!

2. Vinterstøvler
Smarte men fashionable. Lette og elegante, men varme og behagelige er helt sikkert et must. Jeg leder altså efter et par støvler med et simpelt udtryk i en fin farve. Støvlerne må gerne have en høj og kraftig, men elegant, hæl.

Boots

Støvler med palietter fra Pura Lopez // Overknee støvler fra AGL // Lyserøde støvler fra Stine Goya

1. Store striktrøjer
Gerne med store ærmer, men uden at jeg drukner i den.
Ganni laver helt fantastiske striktrøjer, men 3000 kr. er ikke altid nemt at hive frem på en SU – ikke destro mindre drømmer jeg videre om dem. Også i Zara kan man finde et hav af lækre striktrøjer (til en mere overkommelig pris).

Se en håndfuld lækre striktrøjer, jeg har samlet her.

Hvad mangler I for at fuldende jeres garderobe til vinteren?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *