Februar: Farverige forandringer

Det ville ikke være forkert at sige, at jeg har hungret efter og ventet på at få skudt hul på februar måned… Men først nu hvor vi er her, husker jeg pludselig, hvad februar i virkeligheden handler om.

I december fejrer man alt og intet for at glemme rent, at det er vinter. Og det går som regel rigtig godt – lige indtil vi kommer til den anden side af nytår. Så lægger vi igen mærke til mørket (og til de ekstra kilo, vi har taget på i løbet af julen). Januar ender altså med, at blive måneden hvor vi starter på en frisk. Vi lægger planer. Vi skriver må “post it”s for at huske planerne. Men inden vi har set os om…

…så er det februar! Og vi ville ønske, vi havde nået alle de ting, vi havde lovet os selv. Vi havde faktisk troet, at vi ville være godt i gang med den der træningsrutine og vores kostomlægning, at fastelavnsbollerne, der i stor stil har gjort sin entre ved bageren, ikke ville se så fristende ud. Men i løbet af januar er vi blevet syge (eller har fået mens… hmpf!). Så mon ikke det vil være på sin plads med lidt selvforkælelse!

Så sker det: Træningsrutinerne går i stå; Post it-noterne er røget ned bag kommoden; Vi har rippet skabene for lækkerier; Og vi ved, vi har spist lidt for meget pizza og burger på det seneste. Men nu er det slut, for nu er det tid til: “farverig forandrings-februar”! (hvis det lyder som et gameshow, når du læser det i hovedet, har du gjort det rigtigt).

Februar er den måned, hvor vi får gjort alvor af vores løfter – og får aflivet alle de myter, vi har været så godtroende omkring indtil nu. Jeg må indrømme, jeg kunne ikke være mere spændt. Jeg trænger til og er klar til (med tryk på klar): forandringeeeeer!

Så værsgo; Glem at det er vinter og tag dig sammen, så du kan være stolt af dig selv.

Velkommen til februar!

P.s. har uafbrudt denne sang på hjernen – og ja det er den fra Shrek:

One comment Tilføj dine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *