Et strejf af farvelade på en efterårsdag på Christianshavn (OOTD)

Pink

Vejret er efterhånden blevet så gråt og trist, at jeg – i protest, men næsten per automatik – trækker i det mest farverige og opsigtsvækkende, jeg har, for ikke at blande mig med mængden, der efterhånden kun klæder sig i sorte og mørke nuancer. Især navygrøn og -blå virker til at være manges “go to”-farver lige nu.

Jeg elsker farver!

Pink and blue outfit

Vejret lige nu er, intet mindre end, perfekt til en gåtur – hvis du spørger mig. Godt nok har praktikalitet, som i forhold til vejr, aldrig ligget særlig dybt i mig, men måske jeg kan vende lidt rundt på det, inden året slutter. Ellers er jeg bange for, at det bliver en meget lang vinter!

Allan er ret god til det – at være pratisk, altså – og han inspirerer mig. Han er udemenneske med stort U, og han elsker shelterture og aktive ferier (måske netop derfor er han ikke blevet inviteret med til Ægypten… hæhæ). Og selvom hverken det at være praktisk eller aktiv udendørs siger mig særlig meget, så synes jeg nu egentlig, at det er ret sejt. Jeg kan egentlig også godt se det sjove i det.

Engang i fremtiden drømmer jeg om at lære at surfe og dykke – gerne et andet sted i verden. Helt generelt og hverdagsrelateret vil jeg rigtig gerne gå mange flere ture i efterårsvejret, og der er så mange smukke steder i København, jeg slet ikke har set eller udnyttet til fulde!

Noma

Et af mine yndlingssteder i København er Christianshavn. Der har jeg brugt mange dage på at drømme om at bo. Måske er grunden til at jeg elsker det, at det er så langt fra larmen og den grå os af storbyen, men alligevel er det lige ovre på den anden side af cykelbroen. Måske er det fordi det er så langt fra hjemme – og med hjemme mener jeg Silkeborg. Det ligner på ingen måde noget jeg er vokset op i. Det er lidt nyt og spændende for mig.

Christianshavn er et sted, hvor jeg kan drømme om skønne ture til udlandet, for det har bare den der vibe.  Pink jakke

Jakke fra Modström // t-shirt fra Samsøe & Samsøe // kjole fra Zara // sko fra Puma

Modström

One comment Tilføj dine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *