Det her bliver det bedste, jeg har gjort for mig selv, længe!

Abonnement

Som de fleste andre piger/unge kvinder er jeg glad for shopping – derunder tøj og accessories. Som de fleste andre piger/unge kvinder (*) er jeg glad for abonnementer.

(* = det går netop op for mig, at jeg står mellem begge termer, og hvor besværligt det er at definere…)

Abonnementer på magasiner, på make up og hudpleje (hvilket desværre også kan have sine skuffelser), på frugt og grønt- og måltidskasser, på netflix og spotify, mobilabonnementer. Man kan sågar have et abonnement på tamponer(!)

Vi lever i en tid, hvor vi kan få det meste leveret når og hvor, vi ønsker det. Og jeg må indrømme, jeg er et af de mennesker, der både ønsker det og elsker det.

Jeg kan sagtens se mig selv leve et liv, hvor jeg fik leveret mælk (flashback til Skolemælk, hvilket sådan set også er et abonnement) og andre dagligvarer en gang om ugen – ikke ved bestilling men fast levering. Et liv hvor jeg får tilsendt alle de basic items, jeg skal bruge i min hverdag. Fremtiden spås til, at vi ikke længere shopper, men får tilsendt forskellige items til garderoben, som, ud fra visse parametre, er udregnet til at passe ind i hver vores individuelle smag. Den del er næsten helt sørgelig.

Ikke desto mindre er jeg egentlig selv gået et skridt i den retning…

Abonnementet

Skridtet består i, at jeg nu abonnerer på strømpebukser. Ja, så simpelt som det er sagt, men jeg tror virkelig, jeg bliver glad for det. Jeg bruger stort set strømpebukser hver dag, men det er altid de helt almindelige og sorte fra H&M – jeg mangler noget mere feminint. Det har jeg fundet på Gambettes Box.

Gambettes box er et initiativ startet i Frankrig, men nu er det endelig også blevet muligt, at få fingrene i pakkerne herhjemme! Hver måned betaler man 120 kroner for en pakke med to par strømpebukser. Størstedelen af gangene er det smarte og feminine par i flotte mønstre, og ind i mellem får man et “safe” par – sorte og almindelige. De fleste af de par, du vil modtage, er sorte, men indimellem vil der snige sig et par i bordeaux eller navy med – ikke noget med pangfarver, bare rolig.

Om sommeren sættes abonnementet automatisk på pause, så du kan vise dine flotte bare stænger frem.

Jeg kan næsten ikke vente: jeg glæder mig til min første pakke!

Stay tuned

P.s. hvis der er nogen, der har erfaring med abonnementet: hvordan er størrelserne? Er fortsat i tvivl om, hvilken størrelse vil være rigtig. 
One comment Tilføj dine
  1. Ej hvor cool. Det vil også lige været et abonnement for mig, for jeg går også i strømpebukser næsten hver dag. Det skal jeg helt sikkert have kigget nærmere på! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *