Blomsterbarn + et tip

Jeg ELSKER blomster!
I alle former og farver.

Blomster

 

 

 

Blomster

Tip: Ved magasin Du Nord ligger min yndlings go-to blomsterbutik, hvor man kan købe blomsterbundter i massevis billigt og selv sammensætte sin buket. Mange af deres blomster er smukke og naturlige – som var de plukket på Selinevej, det nyeste blogger/instagram sted.

Hvis jeg får tid, vil jeg helt bestemt et smut forbi markblomsterne på Selinevej på Amager, for de buketter, folk hiver med hjem, ser simpelthen så skønne ud.
…Og hvad så hvis alle har været der, og at det er blevet en kliché – det bliver blomsterne jo ikke mindre smukke af.

For hvad der blev til tre mindre buketter, kom jeg af med 80 kr. Og selvom man her fravælger blomsterbinderservicen og -udseendet af buketten, er der alligevel bare noget hyggeligt ved at stå og skære blomsterne til og sammensætte buketten hjemme i køkkenet, når det alligevel, er noget der skal stå i eget hjem. Det er også super ideelt, hvis man har en masse små vaser, man vil have fyldt.

OOTD: Lyserød blomsterkjole, Vero Moda OOTD: Lyserød blomsterkjole, Vero ModaMen det stopper selvfølgelig ikke her. Jeg har også købt to nye kjoler med blomsterprint for nylig. Det vrimler med smukke kjoler i de danske butikker, og det er lige mig! Den lyserøde på billedet er fra Vero moda, og den lyserøde farve er helt fantastik i sensommersolen.

Det er faktisk ret heldigt med denne nye tendens, for jeg har meget blomstret bagerst i skabet, der nu er blevet hevet frem i lyset til denne sæson. Det er ret hyggeligt at kunne tage noget af det tøj i brug, der har ligget og ventet i et stykke tid.

Blomster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *