5 skønne tøsefilm på Netflix

Vi må nok erkende, at sommeren er ved at være ovre, og regnvejret fortsætter, så hop under dynen med en kop te og en omgang popcorn, for jeg har samlet fem yndlingstøsefilm, du bør se!

On wednesdays we wear pink
“On wednesdays we wear pink” med Annahita. 

Mean Girls

Mean Girls

Cady (Lindsay Lohan) er den nye pige i skolen, der pludselig ender i klike med de populære piger. Hun kommer igennem alle de kiksede og sjove teenagesituationer: forelskelse, tøsefnidder og tøjkriser, og minder en om sine egne teenageår.

Et skønt koncept fra filmen, som jeg er helt vild med, er deres insisteren på “on wednesdays we wear pink”.

Amelie

Amelie

En finurlig og fransk film om Amelie der drømmer om kærligheden. Dette får hende til at gøre små ting, der på positiv vis kan vende verden på hovedet for hendes medmennesker.

Amelie, med den fabelagtige Audrey Tautou i hovedrollen, er en film, der giver et stort smil. Filmen er fyldt med sjove små historier og sidespring, men alligevel spiller det hele sammen til en sød helhed.

Grease

Grease

En klassiker man altid kan vende tilbage til! Spækket med musik og dans har de ladet os forelske i Sandy og Danny, der var sommerkærester. Da Sandy starter på skolen, bliver hverdagen vendt op og ned for Pink Ladies  og T-birds-grupperne. Meget af min barndom har jeg ønsket at have min egen Pink Ladies-gruppe og at drikke milkshakes efter skole.

Jeg går og pønser på at invitere veninderne til milkshakes med denne på storskærmen…

P.S. I Love You

P.S. I Love You

Da hendes mand dør, opdager Holly, at han har indspillet og gemt ti beskeder til hende, for at hun kan komme sig over tabet. Det bliver en besættelse for hende, som tager hende med på en følelsesladet rejse for at følge de spor, han har efterladt sig.

Filmen, med de altid skønne Hilary Swank og Gerard Butler, er en rigtig tudefilm.

Clueless

Clueless

Den unge Cher er lige så uvidende, som hun er charmerende. Hun elsker makeovers, shopping og sine veninder, og hun kan argumentere sig fra en dårlig karakter. Vi følger hende rundt i sjove og farverige situationer fra hendes hverdag som high school studerende, mens hun gennemgår en forandring.

Filmen er efterhånden så gammel, at flere af Chers outfits er in igen. Så sjovt at se.

5 kommentarer Tilføj dine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *