2018, velkommen til!

Nytår

Den 2/1 er dagen, hvor året for alvor begynder. Vi er kommet ud af vores nytårskoma, og nogle er allerede trådt direkte tilbage i rutinerne. I morgen er dagen, hvor min dagligdag starter igen, og selvom jeg allerede har taget hul på mine post-ferieblues, så er jeg også klar til at vende tilbage til mere aktiv hverdag.

Og apropos “aktiv” så er det også tiden for nytårsfortsæt. Men hvordan finder man sit eget personligt forbedrende men også opnåeligt mål? Det er noget, jeg har tænkt meget over de sidste par uger… For mig er det perfekte fortsæt noget som kan være tvetydigt, og som kan udløse små glæder eller belønninger hen af vejen.

Det er ikke længere populært bare at have et nytårsfortsæt, der klinger af succes, og som er et skridt tættere på at blive det perfekte menneske. Nej, det er langt mere attraktivt at kunne opnå sine mål og for at kunne gøre det, bliver man nødt til at sætte sit nytårsfortsæt på et realistisk niveau. Det er ikke realistisk at drømme om at blive en anden, eller at løbe et maraton hvis man ikke er vild med at løbe.

Østers

For år 2018 har jeg besluttet, at mit nytårsfortsæt skal være “udnyt mulighederne“.

Kort fortalt er det en udvidelse af “less is more“. I år vil jeg huske mig selv på, at få det bedste ud af det hele, om det er mine penge, min tid eller folk omkring mig. Det skal ikke betyde, at der ikke er plads til forkælelse i form af en stille aften med Netflix, eller at jeg ikke kan købe en ny kjole i ny og næ. Det betyder bare at der i snit skal gå mere tid med at lave lektier og på de folk, jeg holder af, end på tidsfordriv, og at kjolerne skal være mere end bare impulskøb, der kun bliver brugt een gang – det skal være noget, jeg bliver glad for at eje.

Når det så er sagt, har jeg besluttet at udelukke mig selv fra januarudsalget helt og aldeles!(!!)

Mange af de ting man (Læs: jeg) ender op med efter et udsalg, er ting jeg kunne være foruden. Ting der kun blev købt, fordi de var på udsalg – en god pris gør tilsyneladende godt for noget, man egentlig ikke ville have…

Så noter til mig selv:

  • Udnyt mulighederne
  • Køb ikke noget på januarudsalget (faktisk ingen tøjshopping overhovedet i januar)
  • Ps. Husk at rede sengen – det bliver man eftersigende mere lykkelig af.

Har I nogle nytårsfortsæt til 2018?

2 kommentarer Tilføj dine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *