10 ting jeg vil nå dette efterår

Isvaffel i efterårVi har vel allesammen en håndfuld – eller måske en hel stak ting, vi håber på at få gjort, når vi for alvor træder ind i efteråret. Man er ved at være faldet godt på plads efter ferien men vil heller ikke falde for langt tilbage i rutiner og vaner.

For mit vedkommende hjælper det mig at se det sort på hvidt. Så er det ligesom lidt mere konkret og virkeligt – så er der ingen vej tilbage.

10. Tage til loppemarked
København boomer af forskellige loppemarkeder (og lagersalg, for den sags skyld) i efteråret. Mon ikke man kan være heldig?Loppemarked under træerne

9. Genoverveje kontaktlinser
Er det på tide at få et par briller? Nu har jeg haft kontaktlinser i nogle år (for at være nærsynet), og måske er tiden bare kommet til at bryde vanen. Desuden er det en skøn form for accessories.

Jeg er ret vild med dem Babba Canales har på her, fra Mykita.

8. Sende mine “gamle” jakker til rens
De der jakker, der alligevel bare hænger og samler støv, fordi de ser trætte ud efter sidste vinter, skal egentlig bare friskes lidt op! Tænk, det er som at få et helt ny.

7. Finde et par nye støvler
Mine Vagabond støvler har nu været mig tro over to vintre – det er på tide, at pensionere det. Der er bare et lille problem: jeg har ingen idé om, hvilken stil jeg vil gå efter i år.

6. Spare sammen til en rejse sydpå
Man ville sagtens kunne kategorisere mig som et sommermenneske – jeg er så kuldeskær! Men når man er på SU. er pengene til ferie ikke nogle, man bare lige hiver op af lommen.

Allan og jeg snakker meget om hvor skøn, vi tror, Marokko er. Næste skridt bliver at finde en periode, hvor vi har studieferie samtidigt…

Lyserød smoothie5. Blive sundere
Her gælder det hele vejen rundt: løbe et tur et par gange om ugen, spise en god og sund morgenmad, nyde at jeg har en fremragende blender (og at jeg elsker grønne smoothies), og lave armbøjninger inden jeg skal sove.

Måske et yogahold ville være oplagt, nu hvor det bliver koldere.

4. Ryde ud i garderoben
Da jeg flyttede i januar, var det kun en brøkdel af mit klædeskab, der flyttede med. For hver gang jeg har været hjemme i det jyske, er den del vokset. Nu er det så småt ved at gå op for mig, at der er alt for meget tøj, der bare ligger og aldrig, aldrig bliver brugt.

For at være ærlig, tror jeg det meste bare ryger til den nærmeste genbrug – det er kun en lille del, der er værd at sælge.

3. Udnytte mine filmabonnementer
Hvis ikke det var fordi jeg delte med min bror, roomie og kæreste, ville det være alt for dumt for mig at holde de forskellige abonnementer, der både tæller Netflix, HBO og TV2 Play. Dog er det helt genialt til de kommende regnvejrsdage – og ja, de er på vej – for der er så mange fede serier, jeg er gået i stå i, over sommeren, aldrig er kommet i gang med, eller glæder mig til i efteråret.

Se min guide til tøsefilm på netflix her

2. Spise masser af gryderetter og supper
Der er ikke noget som at få et varmt måltid, når temperaturen er lav.

Blandt mine favoritter er: Dhal, græskarsuppe og chili sin carne (veggieudgaven af “con carne”). Alle toppet med creme fraiche, mandler og friske urter på toppen.

Blomster1. Få et blomsterabonnement
Der er altså noget helt magisk ved en farverig buket i stuen, og om vinteren er det det, der kan starte min dag på den bedste måde.

Men hvilket site skal man bestille fra? Sig endelig til, hvis I har erfaring med det?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *