Ugen der gik: alt for hurtigt!

Endnu en uge er gået – endnu en måned er gået(!!!), og jeg kan ikke længere følge med…

Emilie

Det hele er begyndt at blive rutine for mig. Jeg falder tilbage i tryghedsfornemmelser og bruger mere og mere tid under dynen. Men er det godt eller skidt?

Ja, jeg kan ikke helt bedømme om det er tid vundet eller tabt – om jeg ikke kan følge med, fordi jeg har det sjovt, eller fordi der er for mange ting, der skal gøres. Og det er der, altså meget, der skal gøre, og jeg synes det begynder at hobe sig op…

De små ting, der har præget min uge.

For første gang i meget lang tid, har jeg været i en god gammeldags kiosk. Sådan en klassisk kiosk hvor man kan købe alt til sin cheat day (chips, slik, cola). En kiosk som den, hvor, i Kærlighed ved Første Hik, Viktors lille bror skal købe kondomer. Jeg kom der bare for det nye Elle-magasin. Det er blevet min nye måde at vågne på – så i stedet for at surfe på mobilen for at få øjnene op, når dynen er for tung, kigger jeg lidt på skønne tendenser og sjove historier.

Igen, igen, igen ser jeg Sex and the City (serien, altså), og den bliver næsten endnu bedre, jo mere jeg ser! Noget af det bedste er, at se alle de skønne styles der kontinuerligt kommer tilbage in style.

Alvoren ved at studere begynder så småt at snige sig ind på mig… Det første stykke tid i ethvert studie er altid introduktion til studiemiljøet og fagene, og før man ved det, står man i skolearbejde til halsen. Jeg synes nu, jeg – indtil videre, er ret heldig: det er endnu ikke kommet som en bombe men i brudstykker: som små udfordringer i livet, der skal løses hurtigt, inden de ophober sig.

Mine ønsker for oktober er helt klart at…

  • Organisere al min make up og hudpleje på en smart måde
  • Hænge et par billeder og knager op til at fuldende mit værelse
  • Løbe nogle ture i efterårssolen
  • Tænke mere over hvad jeg spiser
  •  Købe en badedragt og så afsted på solferie med min kusine – ren afslapning!

Hvad er jeres planer for den kommende måned? 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *