Glædelig weekend og tak!

uge

Det har på mange måder været en spændende uge. En uge der for mig desværre startede ud med sygdom og snøften – ja faktisk snøfter halvdelen af min studieklasse – men helt sikkert kommer til at slutte af på den bedsttænkelige måde: med gode venner og en danskaflevering fattigere.

Men jeg vil faktisk gerne en hel uge tilbage, til indlægget der blev mit mest læste hidtil og på kun et par dage! Jeg er så glad for at der er så mange af jer, der har lyst til at kigge med. Bloggen her er stadig brand-ny og endda lidt ude af form. Form ment på den måde, at jeg stadig prøver at udarbejde og finde en balance mellem, hvad der er spændende for jer at læse, og hvad der giver mening for mig at skrive.

På det sidste har jeg fundet meget af min inspiration på sitet Man Repeller. Til jer, der ikke kender Man Repeller, er den startet som en blog drevet af Leandra Medine og er nu en hel redaktion, hvor indholdet kommer fra flere skribenter. Kort sagt handler bloggen om mode – det minder meget om et modemagasin (af webartikler) men med en humoristisk tilgang.

Det er den humoristiske og lette tilgang til emnerne og hverdagen, jeg ønsker at kunne adoptere og gøre personlig. Men sådan noget sker ikke bare over natten.

Syp’s kommer stadig til at handle om primært mode og med et strejf af mad og drikke. Selvfølgelig vil det altid have en jyde i København-vibe – den kan jeg nok aldrig løbe fra.

Naturligvis blogger jeg, fordi jeg elsker det – ellers ville det slet ikke være nok værd, for livet er for kort til at lave ting, man ikke bryder sig om. Men alligevel er det super vigtigt for mig at skrive noget, som I også synes, er interessant at læse! Hvis det kun var for mig, kunne jeg have skrevet en dagbog.

Derfor kan jeg bruge al den hjælp, jeg kan få. Jeg har de sødeste venner, som kommer med støtte og gode idéer til sjove og spændende indlæg, men jeg har brug for dig, kære læser.

Hvornår synes du det er sjovt at være med? Er det helt inde på det personlige, på københavnerguides, opskrifter eller er det de sjove anderledes indlæg?

I er altid velkomne til at spille med på min lille dialog – det er altså oftest lidt sjovere at få lidt modspil eller respons. Men som altid håber jeg, at I vil tage godt imod bloggen og alle aspekterne af mig.

Tusind tak fordi I kigger med!

P.s. hvis du stadig er i tvivl om, hvem jeg er, så hop til her og her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *