5 ting jeg fortryder at have brugt penge på i november

November

Igen igen igen har jeg brugt en hel måned på at spendere, og det har (af en eller anden sjov grund) altid det udfald, at der er nogle svipsere ind i mellem. I november er det primært mad og drikke, der kommer på listen, men hvad ville Black Friday være, hvis ikke man fik overkøbt på netop denne dag…?

Alt for mange kager (fra Leckerbaer)

Kagerne var skønne, men desværre så skønne at jeg spiste alle otte selv… Jeg prøver at overbevise mig selv om, at der kommer en dag, hvor jeg vælger at være sund på den måde, at jeg spiser salater hver dag til frokost og ikke kommer til at spise en masse kager alene over en weekend. Lige nu ligger mit fokus på sundhed på det psykiske: at jeg skal forkæle mig selv. Det føles sjovere, men holder nok ikke helt i længden uden et par ugentlige løbeture.

At gå amok til Black Friday

Matas er nok ikke det sjoveste sted at gå all in på Black Friday. I øjeblikket virkede det som det rigtige. Til gengæld var jeg den der irriterende kunde, som svarede nej, hver gang hun spurgte: “ellers andet?”, for derefter liiiige at mangle en ting mere. Og havde hun egentlig også de vitaminpiller, jeg var løbet tør for – så tager jeg også lige dem med.

Restaurantbesøg

Et glas champagne? Ja tak! Kaffe? En cortado kan man vel altid drikke! Om vi skal have dessert? Absolut!
At være på SU er ikke mit stærke side. Måske jeg skulle begynde at leve mere som en studerende og skrabe lidt sammen til en opsparing? Jeg forventer, at det kommer sideløbende med løbeturene…

Den dårligste cortado!

På valgdagen var jeg helt på toppen – jeg skulle møde sent, så jeg fik det bedste ud af formiddagen og stemte til kommunalvalget. Udenfor mit valgsted stod en ung fyr med sin kaffevogn. Sådan en af de der små søde biler (dem, der ligner, at de vælter i blæsevejr) med espressomaskine i “bagagerummet”. Jeg bestilte en cortado, men måtte desværre nøjes med et tyndt shot espresso og alt for meget lunkent og overskummet mælk. Har nu lært at undgå de transportable kaffebarer…

Alt for mange busbilletter

Som (forhåbentlig) mange andre, tænker jeg kun på at sætte penge på mit rejsekort, når det er tomt… Det har desværre betydet, at jeg fortumlet måtte stå og rode med kontanter (hvilket man sjældent har) forrest i bussen, bare fordi jeg igen ikke følte for at cykle. PS. busbilletten giver jeg det dobbelte af, hvad jeg betaler på rejsekort – så måske jeg skulle få taget mig sammen???

Jul

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *