Date Night: La Neta

Nørrebro

Som jeg har fortalt det tidligere, forsøger Allan og jeg at forebygge den der kedsomhed og rutine, der kan opstå i et parforhold. Det er bestemt ikke rocket science, vi skal “bare” ud og date lidt igen, og opleve nogle ting med hinanden, for at holde liv i gnisten. Men det kan godt være svært alligevel.

Vi har hver sin lejlighed og hvert sit dagligdagsliv. Det betyder også, at vi oftest er afhængige af at planlægge vores tid sammen. Medmindre vi vil nøjes med at mødes kl 22: sove sammen og skilles igen kl 7 inden skole.

Det lyder hårdt. Det kan det helt bestemt også være.

Der var mange grunde til, at jeg stoppede i tjenerlære. En af dem var, at jeg følte, at jeg blev nødt til at opgive en del af det liv, jeg havde ved siden af. Det liv ville blive erstattet af et andet, og sikkert lige så godt liv, hen af vejen, men det var jeg ikke klar til at ofre for. Det var ikke for mig.

Allan, og ikke mindst alle de venner fra tiden inden, samt min familie, er en del af det liv. Og det er den del, man bliver nødt til at arbejde på. I enden giver det pote – big time.

Bar

Vi besluttede os for at bruge vores lørdag aften i form af en lille mexikansk restaurant med en slags diner-stemning over stedet: La Neta.

La Neta på Nørrebrogade er super, super casual. Det er blot hvad det lover: Quesadillas, Mikkeller-øl og masser af farver. Det er første dates, grupper af tøser, der snakker og fniser af alt og intet, og så er det en far med sin lille datter, der blot vil have et nemt og specielt måltid. Stedet har en helt speciel summen af liv.

Selve maden er ikke noget ekstraordinært, men hele konceptet fuldender det. Jeg er ret vild med de uanede mængder af koriander og salsa, som selv kan fylde op med – det hele er meget nede på jorden!

Drink

Mexico

Det var Allans idé at spise mexicansk, og det var faktisk meget rart – bare os to med øl, chili-drinks, masser af majschips og quesadillas!

Det er ikke nødvendigvis noget, der skal planlægges på forhånd. Faktisk fungerer det måske allerbedst, hvis man bare dropper ind, hygger lidt og tager videre til et par drinks, hvis aftenen skal vare lidt længere.

Kontrast

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *