Souls Østerbro

Monday Mug #4: Coconut Hot Chocolate

Tiden iler, og det er allerede mandag nu igen!
Ovenpå en danskaflevering og en bytur er jeg atter overrasket over, hvordan weekenden kan gå så hurtigt!
I fredags startede jeg weekenden ud med en eftermiddag af me-time, og det føles som det bedste, jeg har gjort længe. Det har helt sikkert været det, der har kunne få mig helskinnet igennem weekenden – med aflevering, sene sengetider og det hele!

På Souls har de en Coconut Hot Chocolate på kortet – og jeg kan lige så godt hoppe direkte til det vigtigste: den er helt fantastisk. Så om du er til det veganske eller ej – så vil jeg anbefale et smut forbi den lille hyggelige café (med et strejf af planteindretning) for cacaoen er i hvert fald ikke et kompromis men en fornøjelse. 

Continue reading »
Hotel Chocolat

Monday Mug #3: Chokolademekka!

Når først vinteren (og julen, for den sags skyld) så småt begynder at melde sig, er det tid til, hvis ikke årets første, så årets næste kop varm chokolade. København har heldigvis et par gode tricks i ærmet, når det kommer til denne varme, søde, smagfulde drik, og jeg guider til en himmelsk kop i midtbyen.

Continue reading »
Rugmel

Langtidshævede rugboller med gulerod

Jeg er vokset op med en mor, der har bandlyst hvidt brød, hvilket har bydt på mange forsøg i bageriet i det lille hjem. Mest af alt har vi forsøgt os med boller, hvor man kunne putte så meget rugmel i som muligt. Rugmel var et af min mors mange kodeord for sundhed, og det blev lystigt puttet i brød såvel som pandekagerne, der alligevel blev serveret med is. (Går det så i nul eller er det en ligegyldig kamp?). Men ja, der er blevet bagt mange rugboller i mit barndomshjem. 

Der er intet som nybagte boller om morgenen til en kop te, specielt nu, hvor vi er trådt over i vintertiden. Prøv opskriften derhjemme, den er supernem!

Continue reading »