6 ting jeg fortryder at have brugt penge på i oktober…

Old marked, Sharm el Sheikh

Klokken slår, tiden går – julen er på vej i form af hylder der bugner af julekalendere, marcipan og nisser. Derudover er Magasin du Nord op allerede pyntet godt op. Og for hver dag der går, kan vi tælle ned til, at de tænder lysene på D’Angleterre.

Ergo er oktober slut, det bedste fra Erdem x H&M er udsolgt online, og jeg har igen brugt mange penge på ferie såvel som impulskøb.

En overflødig souvenir fra Egypten

Sælgeren var virkelig sød, stemningen var god og prisen var virkelig lav. Men det ændrer ikke på, hvorvidt jeg er kommet hjem med en lillebitte hue (eller måske mere en kalot, haha) i tyrkis strik med sorte og pink trekanter på. Hvad har jeg dog tænkt!!

Vand på flaske

Indrømmet: jeg er et af de mennesker der prædiker om, hvor vigtigt det er at huske at drikke vand, men alligevel prøver at springe over eller glemmer det. Men surprise-surprise det virker aldrig. I stedet ender jeg med at måtte købe vand på flaske. I denne måned har jeg brugt mange flere penge på vand, end man burde i Danmark… (årsager = togtur, lufthavnsventetid og ren og skær glemsomhed i forbindelse med skoledage).

Goodiebox

Normalvist er jeg vild med indholdet fra Goodiebox, men denne måned var boksens indhold en bummer.

Kantinemad

I takt med solens forsvindingsnummer (aka efterår) er jeg blevet mere doven og dermed også mere tilbøjelig til at springe over madpakken. Alternativet er kantinemad, som, udover at koste flere penge, også er af den der dårlige masseproducerede kvalitet. Hver eneste gang jeg ender i køen til salatbaren, ærger jeg mig over, at jeg kunne have gjort det bedre selv.

En softice

Selvom jeg elsker, elsker, elsker is, så er det altså blevet for koldt til ordentligt at kunne nyde en gåtur med en kold snack! I stedet er jeg hoppet på “Ben & Jerrys-under dynen”-vognen. Something Frozen på Nørrebro har også softice i bæger to go, måske man skulle prøve…?

Aftersun

Generet er aftersun aldrig en dårlig idé, men det viste sig (selvfølgelig efter jeg havde købt en ny), at min roomie havde en hel tube til overs. Jeg blev ikke det mindste rød og har nu en uåbnet aftersun, der står og fylder.

 

Hvad er det mest fjollede, dumme eller mærkelige, I har brugt penge på i den sidste måneds tid? Farao

4 kommentarer Tilføj dine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *